19 Mayıs 2011 Perşembe

Piknik



Merhabalar,
Bu hafta başında, iş yerinden Ozan "Hadi pikniğe gidelim." dedi. Çoluk çocuk oynar, bizlerde kafa dağıtırız diye plan yaptık, etleri hazırladık, topumuzu aldık ve dün Buca-Kaynaklar'da bir piknik yerine gittik. Tek kelimeyle: süpperdi. Meteoroloji sağanak yağış göstermesine rağmen sabah İzmir'de kocaman bir güneş vardı. İyi hadi pikniğe gidelim diyince, bulutlar toplanmaya başladı. Üstü kapalı bir masa bulunca, yağmurda piknik yaptık.

3 çocuk ve biz ıslak çimlerde top oynadık. Ailecek karar aldık, kendimize mangal alacağız. Bu piknik işini ilerletmek istiyoruz. Bu arada bloglarda piknik püf noktaları arıyorum. Kimsede böyle şeyler yok. Mesela bir piknik check-list i aradım. 3 aile gelmemize rağmen hepimiz bıçak almayı unutmuşuz. Ben mangal için tahta maşa getirmiştim (yandığı için metal tercih ediliyormuş). Izgara silmek için soğan getirmemişiz. Allah'tan uzman piknik komşularımız vardı. Rica ettik, bizimle paylaştılar.

4 yorum:

  1. çınar süpeeeer

    YanıtlaSil
  2. :)) deneme yanılma yöntemiyle bu işin piri olucaksınız eminim..biz öyleydik şimdi ama bide şöyle yapabilirsiniz kaç kişi gidicekseniz her seferinde biri hazırlıycak ozaman hiç karışmıyor düşün istersen

    YanıtlaSil
  3. Biz de biraz önce piknikten geldik:)))

    YanıtlaSil
  4. Bir check-list oluşturup yayınlayacağım kızlar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İçin Teşekkürler